Grid star
Despre noi

Nazzarino Dental Clinic este o clinică dentară în plină dezvoltare cu prima clinică deschisă în Comuna 1 Decembrie și o nouă clinică deschisă în București în 2022. Avem mulți ani de experiență în tratarea pacienților și, deși am crescut de-a lungul anilor, încă oferim același serviciu de calitate, personal și excelent pe care îl făceam la început.

Suntem foarte mândri să oferim comunității îngrijire de înaltă calitate și educație pentru sănătate, centrate pe pacient. Suntem alcătuiți dintr-o echipă de medici profesioniști cu înaltă calificare și un personal administrativ capabil, care mențin clinica noastră dentară înfloritoare și o fac să funcționeze eficient. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.

Portofoliu

Echipa noastra

De ce sa alegem Nazzarino ?

 • Echipamente de ultima generatie
  Investim constant în echiparea clinicilor cu cele mai noi echipamente, pentru a asigura calitatea tratamentelor si confortul pacientului.
 • Tehnici inovatoare
  Implementăm tehnici inovatoare în stomatologie, de la proceduri minim invazive până la tratamente estetice avansate, pentru a oferi rezultate superioare și confort maxim.
 • Standarde înalte de siguranță și igienă
  Respectăm standarde înalte de siguranță și igienă, aplicând protocoale riguroase pentru a asigura un mediu clinic steril și protejat.
 • Confortul pacientului
  Îmbunătățirea constantă a calității serviciilor dedicate pacienților pentru o excelență în îngrijirea dentară este prioritatea noastră.

Vreau o consultatie !

*
*

Buna, te putem ajuta?