SERVICII

Filler

Filler

Ce inseamna filler ?

Fillerele sunt de fapt niste produse de umplere ( acid hialuronic ), care corecteaza printr-o modalitate simpla si rapida semne ale imbatranirii sau dizarmonii la nivelul fetei, si actioneaza prin adaos de volum acolo unde este nevoie, in scopul de a obtine efecte de intinerire.

Descriere

Ce putem corecta cu ajutorul fillerului?

Santuri nazo-geniene (de la aripa nazala la coltul gurii), la nivel coltului gurii, de o parte si alta a mentonului,  santuri labio-mentoniere, cearcane, etc

Riduri: frontale, intre sprancene, coltul ochilor, obraji, menton, in jurul gurii, etc.

Buze: redesenarea conturului, ingrosarea sau obtinerea unui volum mai accentuat (marire buze)

Corectarea volumului: pometi, menton, contur mandibular, obraji, nas, sechele cicatriciale (acnee, varicela, post-traumatisme etc )

 

In urma tratamentului, in zonele cu probleme raman urme ?

Ridurile nu dispar complet, insa sunt considerabil atenuate in urma procesului de injectare cu substante specifice. Se recomanda reluarea tratamentului dupa o perioada de aproximativ 6 luni – 1 an, in functie de zonele in care s-a aplicat injectarea, de varsta, de tipul de piele, etc.

 

Care sunt efectele secundare ale acestei interventii ?

Este posibil ca in urma interventiei sa apara un eritem discret, senzatie atenuata de tensiune locala, edem.Acest disconfort  este  de scurta durata si dispare in cateva zile.

 

Care sunt interdictiile dupa aceasta interventie ?

Sa nu masati zona tratata timp de 48 ore

Sa nu va expuneti la temperaturi scazute sau ridicate dupa ce disconfortul initial a disparut.