Noutati

Presă şi colaborări

Iuliana Luciu dezvaluie misterul ochiului vanat la Antena 1 in cadrul emisiunii Acces Direct! Iata ce i s-a întâmplat


 

Iuliana Luciu a şocat pe toată lumea după ce a apărut în emisiunea "Acces Direct" cu buza umflată şi ochiul vânăt. Asistenta Simonei Gherghe a dezvăluit misterul şi a spus ce i s-a întâmplat vineri seara, după ce a ieşit din emisiune. 

"Nu m-a bătut nimeni. Vineri seara am fost la dentist şi a descoperit că am o problemă la doi dinţi. Am un chist şi un gramolom. Mi s-a spus că trebuie să merg să fie scoase. Mi-a spus dentistul că există riscul să mă învineţesc. Sunt foarte sensibilă şi această este o reacţie normală. Nu pot să vorbesc foarte bine pentru că nu pot să mişc buza de sus. Nu mă doare nimic şi urmez un tratament cu antibiotic", a spus Iuliana Luciu la "Acces Direct".

 

"Este o reacţie absolut normală. A avut un chist foarte mare aproape de sinuns. Ea a vrut să facem operaţia în august, dar eu am insistant să facem operaţia acum pentru că era foarte periculos", a spus doctorul stomatolog al Iulianei Luciu la "Acces Direct". 

Sursa: spynews.ro

 


 

Super Nazzarino se imprieteneste cu Nicoleta Luciu si tripletii

 

"Nicoleta Luciu a fost supusă celui mai ciudat control din viaţa ei, în faţa tripleţilor. Totul a început ca o dimineaţă normală la grădiniţa copiilor vedetei, acolo unde un medic stomatolog îşi propusese să-i înveţe cei mici cum să se spele corect pe dinţi.

În permanenţă alături de comorile ei, Nicoleta a ascultat şi ea atentă explicaţiile medicului şi le-a pus în practică. După ce sexy mămica a deprins mişcările, a venit rândul celor mici la spălatul dinţilor."

Sursa: Antena 1, Showbiz

 

APARITII

ADPM

http://www.agentiadepresamondena.com/tripletii-nicoletei-luciu-au-invatat-sa-se-spele-corect-pe-dinti-la-gradinita-rio/

 

 

Sfatul Parintilor

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/exclusiv-parinti-vedete/tripletii-nicoletei-luciu-au-invatat-sa-se-spele-corect-pe-dinti-la-gradinita-rio/

 

 

A1.ro

http://a1.ro/showbiz/vedete/nicoleta-luciu-a-dat-in-mintea-copiilor-id322928.html

 

 

Viva

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/uite-ce-mari-au-crescut-gemenii-nicoletei-luciu-2335489

 

 

Puterea

http://www.puterea.ro/monden/tripletii-nicoletei-luciu-au-invatat-sa-se-spele-corect-pe-dinti-88653.html

 

 

ProKid.ro

http://www.prokid.ro/stiri/monden/ce_invata_tripletii_nicoletei_luciu_la_gradinita_-3638/

 

 

Spynews.ro

http://spynews.ro/monden/schimonosita-si-cu-gura-deschisa-nicoleta-luciu-a-scos-sunete-de-neimaginat-26072.html

 

 

Kimpaktplay.ro

http://kompactplay.ro/stiri-kompactplay/monden/item/1292-tripletii-nicoletei-luciu-au-invatat-sa-se-spele-corect-pe-dinti-la-gradinita.html


 

JURNALUL DE ILFOV, 19 Iulie 2013

www.jurnaluldeilfov.ro/stire/3066/dinii-se-repar-la-nazzarino

 

 

 

In comuna 1 Decembrie

Nijim Belal a venit din Nazareth cu mulţi ani în urmă pentru a studia stomatologia în România. A terminat facultatea, dar România i-a rămas în suflet.

Aşa că, după specializări diverse printre care una în implantologie la o cunoscută universitate americană, a hotârât ca românii să fie cei care să beneficieze de dragostea lui faţă de această ramură a medicinei. Nijim Belal are o clinică în Bucureşti, însă cunoscând bine şi împrejurimile Capitalei şi ştiind că ilfovenii nu ajung atât de uşor la o clinică din Bucureşti, a hotărât să facă pasul invers, să vină el către viitorii pacienţi. Şi astfel, primul cabinet a fost deschis în comuna 1 Decembrie, în clădirea pieţii.

Botezat Nazzarino (de la oraşul Nazareth), cabinetul are 4 medici stomatologi, dotări de ultimă generaţie în domeniul stomatologic şi este compus dintr-un cabinet pentru copii şi unul pentru adulţi.

“Am vrut calitate şi nu cantitate, motiv pentru care tot ce există aici, există şi în cabinete din Bucureşti, sau chiar din afara ţării” spune medicul Nijim Belal.

E scump un tratament?

Tarifele vor fi ajustate în cocncordanţă cu puterea de cumpărare a locuitorilor comunei 1 Decembrie şi, deocamdată, pensionarii cu venituri până în 400 de lei primesc 20% reducere la tratamente. Pentru copii, tratamentele de detartraj, periaj şi igienă bucală completă vor avea reducere de 40%. Pentru că, având aprobarea primăriei, s-au împărţit şi fluturaşi publicitari, toţi clienţii care vin cu acest fluturaş la cabinet, vor plăti mai puţin cu 10%.

Este sigur că aceia dintre copiii care vor păşi pragul cabinetului dedicat lor vor fi atraşi de desenele cu temă marină realizate de artistul plastic Iancu Grindean şi vor putea urmări desene animate în timp ce medicul le repară dinţişorii.

Ce servicii oferă clinica

Locuitorii comunei 1 Decembrie trebuie să ştie că la clinica dentară Nazzarino sunt asigurate servicii de Pedodonţie, Stomatologie generală, Protetică, Ortodonţie, Endodonţie, Filler ( botox şi acid hialuronic), Implantologie, Chirurgie şi, nu în ultimul rând, Radiologie.