NAZZARINO KIDS

Servicii specializate pentru copii

Super Nazzarino

Pentru micutii nostri pacienti am creat cu mult drag un spatiu special, frumos colorat, decorat cu motive marine ceea ce confera cabinetului de copii o atmosfera cat se poate de calda si prietenoasa.

 

  Medicul nostru pedodont, Dr. Nada Jadallah, abordeaza fiecare mic pacient cu multa grija, astfel incat teama de stomatolog sa fie diminuata.Recompenseaza fiecare copil cu diplome si cadouri simbolice, acesta fiind un motiv in plus pentru ca micutii pacienti sa revina cu drag. Instrumentele utilizate si manevrele ce urmeaza a fi aplicate le sunt explicate copiilor intr-un limbaj adaptat varstei lor, pentru ca ei sa poata sa inteleaga tot ceea ce urmeaza sa se intample in cadrul programarilor.

 

  Incepand cu acest an, impreuna cu Primaria comunei 1 Decembrie, lansam campania de profilaxie dentara adresata copiilor. Astfel, copiii sunt familiarizati cu conceptul de igiena dentara si invata cat este de important sa previna aparitia problemelor. Medicii nostri vor face vizite in gradinitele si scolile din comuna, vor prezenta filmulete educative si amuzante. Ne propunem ca prin aceasta campanie sa invatam copiii sa inteleaga importanta sanatatii dentare si sa reducem sentimentul de teama fata de medicul dentist. Unul dintre principalele noastre obiective este ca parintii sa programeze copilului o consultatie la pedodont, pentru a putea preveni anumite probleme prin depistarea timpurie a acestora. Asteptam micii pacienti cu mult drag si multe surprize.

 

 

Super Nazzarino ii invata pe copii:

 

+ Curajul Voinicilor

 

+ Igiena Înving─âtorilor

 

+ Misiunea Planeta Microbilor

 

 

Special pentru copii