INFO
Alimentatie sanatoasa
Merele
Sunt o sursa excelenta de fibre. Ajuta la reglarea colestorulului si contin multa vitamina C.
Migdalele
Sunt o sursa inepuizabila de fibre, proteine, fier, magneziu si vitamine E.Cele crude sau prajite sunt campioane la beneficii.
Afinele
Fibre, vitamina C si antioxidanti. Acestea sunt elementele care definesc afinele.
Spanacul
Fierul, calciul, magneziul si vitaminele A si C aduc mare beneficii organismului.
Fasolea rosie
Fasolea rosie este bogata in fibre, proteine, cupru, fier, fosfor, magneziu si nenumarate vitamine si minerale. Adauga boabele de fasole rosie in salate si supe pentru o masa delicioasa si sanatoasa. Daca nu, consuma-le doar asa, simple.
Broccoli
Acesta contine calciu, potasiu si vitamina A si C. Pentru beneficii maxime, trebuie fiert in aburi, si nu impreuna cu multe sosuri si branzeturi.
Cartofi dulci
Cei dulci contin multe vitamine (A,B,C si E) si au foarte putin calorii - mai ales daca sunt copti.
Somonul
Pestele, in general, intra in categoria alimentelor sanatoase, insa somonul este in mod particular o buna sursa de proietine si acizi grasi omega-3. Mai mult, somonul este sarac in colestorul si are un gust absolut delicios.
Graul
Graul contine zinc, fier, fribre si vitamina E .Adauga cateva boabe la salata si in iaurt. Vei simti diferenta!
Laptele
Laptele, fie el degresat sau semidegresat, contine vitamina D si calciu.